Biuletyn Informacji Publicznej
Zespół Szkół Gastronomiczno-Hotelarskich w Bytomiu
-
Jesteś tutaj:
Start
-
Zamówienia publiczne 2025
- Dostawa artykułów żywnościowych na potrzeby ZSGH w Bytom
Dostawa artykułów żywnościowych na potrzeby ZSGH w Bytom
Procedura zakończona i rozstrzygnięta.
Dyrektor Zespołu Szkół Gastronomiczno-Hotelarskich w Bytomiu przy ul. Żeromskiego 26 zaprasza firmy do nadsyłania ofert na artykuły spożywcze do dnia 30 grudnia do godziny 12.00.
Oferty mają być podpisane oraz opieczętowane pieczątką firmową. Nadesłanie ofert jest równoznaczne z wyrażeniem zgody na załączone na stronie postanowienia umowne.
Przedmiot dostawy | Załączniki | |
1. | Artykuły spożywcze | - Załącznik 1 |
2. | Nabiał | - Załącznik 2 |
3. | Mięsa i produkty mięsne | - Załącznik 3 |
4. | Drób i wyroby drobiowe | - Załącznik 4 |
5. | Owoce i warzywa | - Załącznik 5 |
6. | Warzywa i owoce mrożone | - Załącznik 6 |
7. | Ryby, przetwory rybne i konserwy | - Załącznik 7 |
8. | Ziemniaki | - Załącznik 8 |
Projektowane postanowienia umowne - Załacznik 9
Pliki do pobrania
Informacje o artykule
Podmiot udostępniający: Zespół Szkół Gastronomiczno-Hotelarskich w Bytomiu
Wprowadził informację: Witold Sbirenda
Edytował informację: Witold Sbirenda
Odpowiadający za treść: Witold Sbirenda
Liczba załączników: 9
Data wytworzenia informacji: Poniedziałek, 09.12.2024
Data udostępnienia informacji: Poniedziałek, 09.12.2024
Data ostatniej aktualizacji: Czwartek, 02.01.2025
Liczba wyświetleń: 128
Rejestr zmian
Szczegółowy rejestr zmian Otwórz
Data ostatniego rejestru: Czwartek, 02.01.2025
Data
Godzina
Rodzaj
Autor
02-01-2025
18:21:01
Edycja
Witold Sbirenda
09-12-2024
14:40:36
Dodanie
Witold Sbirenda